ADRIA BUSINESS NETWORK

Poslovno umrežavanje važno za razvoj biznisa i stvaranje novih poslovnih prilika

Poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i susjednim zemljama, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije, bila je tema konferencije Adria Business Network #15 održane u Zagrebu u organizaciji poduzetnica Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa i Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency.

- S obzirom na cijelu situaciju s pandemijom i na ograničenje druženja od 25 osoba, mogu reći da je atmosfera bila pomalo drugačija od one na koju smo naviknuti te da je cijelo druženje ovaj put imalo dojam obiteljskog. Bilo nas je manje pa je publika mogla češće sudjelovati u raspravi sa svojim pitanjima. Stvorila se zaista lijepa interakcija između gosta predavača i svih prisutnih - kazala je Barišić.

Gost predavač Matija Žulj, vlasnik i direktor tvrtke Agrivi, predstavio je svoj poduzetnički put, sudionike educirao o hrani i njenom načinu proizvodnje te govorio o važnosti i mogućnosti koje donosi digitalizacija u poljoprivredi. Predavanje je bilo popraćeno mnogim pitanjima iz pubike. 

Konferencija je bila prilika za degustaciju proizvoda Croatian Choco Concept te probranih vina Vinoteke Bornstein

poslovno umrežavanjepoduzetniciAdria Business Network #15